0

Officiellt: Amad Diallo klar för Manchester United

Officiellt: Amad Diallo klar för Manchester United

Efter en längre tids rykten står det klart att Amad Diallo skriver på för Manchester United. Spelaren skriver på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2025.

Amad Diallo är klar för Manchester United. Det bekräftar den engelska storklubben på sin officiella hemsida under torsdagskvällen. Diallo, som debuterade i Atalanta i oktober 2019, ansluter till United och skriver på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2025 med option på ytterligare ett år.

Manchester Uniteds tränare Ole Gunnar Solskjaer säger att klubben följt Diallo under en längre tid.

– Klubben har följt Amad under flera år och jag har själv sett honom på plats. Jag tror han är en av de största talangerna som finns, Manchester United har en fin historia när det kommer till att utveckla talanger och han har alla förutsättningar att lyckas här, säger Solskjaer.

Diallo själv säger att han sett fram emot flytten under det senaste halvåret.

– Efter att ha väntat sedan i somras har en dröm tillslut gått i uppfyllelse, flytten till Manchester United är klar. Jag har höga ambitioner och det finns så mycket jag vill åstadkomma i min karriär. När jag pratade med tränaren visste jag att jag kommit rätt, säger spelaren.

SE ÄVEN: Marcos Rojo nära flytt till Boca Juniors i januari

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *