0

Uppgifter: Thomas Lemar vill inte lämna Atlético Madrid

Uppgifter: Thomas Lemar vill inte lämna Atlético Madrid

Lemar vill stanna i Atlético

Fransmannen har inte imponerat efter ankomsten från AS Monaco sommaren 2018. Thomas Lemar tänker dock inte på att lämna Atlético Madrid i vinter.

Thomas Lemar kom till Atlético Madrid sommaren 2018 från AS Monaco. Fransmannen kostade då närmare 70 miljoner euro att köpa loss. Lemar var en av de spelare som Antoine Griezmann ville ha i laget för att stanna ytterligare ett år på Estadio Metropolitano. Inledningen i den rödvita klubben var bra men under hösten har allt fler frågetecken kommit upp angående 24-åringen.

Nu kommer uppgifter om att den spanska huvudstadsklubben vill göra sig av med Lemar för att värva in en anfallare i vinter. Det är Diario AS som skriver att Atlético letar efter klubbar som vill värva den franske landslagsmannen under januarifönstret.

Bland annat ska Lyon ha visat intresse för spelarens tjänster.

Lemar vill inte lämna Atlético

I samma veva som AS skriver om Atléticos planer att göra sig av med Lemar kommer rapporter från Frankrike. Det är RMC Sport som rapporterar att Lemar inte har någon plan för att lämna Los Colchoneros under vintern.

Thomas Lemar har kontrakt med Atlético Madrid till och med sommaren 2023. En prislapp för en affär sägs komma att ligga på drygt 65 miljoner euro. Atlético betalade 70 miljoner euro för fransmannen för drygt 18 månader sen.

SE ÄVEN: Uppgifter: Yannick Carrasco på väg till Real Betis

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *