0

Uppgifter: PSG erbjuder Neymar – till Real Madrid

Uppgifter: PSG erbjuder Neymar - till Real Madrid

Neymar till Real Madrid?

Paris Saint-Germain sägs vara beredda att att göra sig av med Neymar i sommar. Nu sägs man ha erbjudit spelaren till Real Madrid.

Under tiden som FC Barcelona sitter i en obekväm sits på grund av Antoine Griezmann samtidigt som man vill värva Neymar i sommar kan brassen vara på väg på ett helt annat håll. Barcelona är väldigt intresserade över att få till en övergång för Neymar men PSG sägs inte vilja släppa superstjärnan för en återkomst till Camp Nou. Istället ska den franska huvudstadsklubben ha erbjudit Real Madrid att köpa Neymar under sommaren. Det är tidningen Diario MARCA som går ut med uppgifterna att den brasilianske landslagsspelaren kan komma att lämna i sommar.

Real Madrid ska dock inte ha några planer på att köpa loss Neymar då man redan gjort flertalet storvärvningar under sommaren. Med namn som Luka Jovic, Ferland Mendy och Eden Hazard i truppen som anslutit under den senaste månaden ska Los Blancos ha tackat nej till att värva in brassen. Paris Saint-Germain sägs inte tro att FC Barcelona kommer kunna köpa loss superstjärnan i sommar och därför har man nu erbjudit Real Madrid att köpa loss Neymar.

Real Madrid har länge haft ett stort intresse för Neymar. Redan under tiden i Santos försökte man värva Neymar men istället blev det en flytt till FC Barcelona innan det var vidare till PSG.

Neymar har kontrakt med Paris Saint-Germain till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Uppgifter: Griezmann närmar sig spel i PSG

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *