0

Uppgifter: Lucas Vázquez nobbade flytt till Atlético Madrid

Uppgifter: Lucas Vázquez nobbade flytt till Atlético Madrid

Lucas Vázquez har fortfarande inte förlängt sitt kontrakt med Real Madrid. Nu sägs spanjoren ha nobbat en flytt till grannarna Atlético Madrid.

Det är fortfarande oklart var Lucas Vázquez kommer spela sin fotboll nästa säsong. Spelaren sitter på ett utgående kontrakt med Real Madrid samtidigt som marängerna försöker få till en ny överenskommelse med spelaren. Någon sådan har dock inte blivit av och rykten om en flytt florerar allt mer.

Nu kommer uppgifter om att Vázquez ska ha tackat nej till en flytt till Atlético Madrid. Enligt tidningen Diario AS ska Simeone vara intresserad av att hämta in spelaren under sommaren för att förstärka truppen. Vázquez ska dock inte vara speciellt intresserad av att flytta till andra sidan av den spanska huvudstaden. Istället menar tidningen att AC Milan är den mest troliga destinationen om det inte blir något nytt kontrakt med Real Madrid.

Denna säsong har det blivit två mål och åtta assist på 32 matcher för spelaren på klubblagsnivå. Han är för tillfället skadad och missar resten av säsongen.

SE ÄVEN: Manchester City intresserade av tre mittfältare

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *