0

Real Madrid intresserade av Nuno Mendes

Real Madrid intresserade av Nuno Mendes

Real Madrid är på jakt efter en långsiktig ersättare till Marcelo på vänsterbacksplatsen. Nu kommer uppgifter om att Nuno Mendes från Sporting Lissabon kan bli brassens arvtagare.

Marcelo, 32, kom till Real Madrid i januari 2007 och har under majoriteten av sin tid på Estadio Santiago Bernabéu varit ordinarie. Under de senaste säsongerna har brassen dock tappat sin startplats och med 18 månader kvar på kontraktet är Real Madrid nu på jakt efter en ersättare till ytterbacken.

Nu skriver den Madridbaserade tidningen Diario AS att Nuno Mendes, från Sporting Lissabon, kan bli Zidanes nästa värvning till försvarslinjen. 18-åringen har varit ordinarie under en tid i den portugisiska ligan och funnits på marängernas radar under ett längre tag.

Nuno Mendes skrev på ett nytt kontrakt innan jul men då den nya utköpsklausulen ligger på 25 miljoner euro ska summan inte vara några problem att betala för Real Madrid.

Los Blancos får dock konkurrens i kampen om spelarens underskrift. Förutom Real Madrid ska även  Juventus, Liverpool, Manchester United, Inter och Paris Saint-Germain ha visat intresse för att köpa loss Mendes.

Spelaren har kontrakt med Sporting Lissabon till och med sommaren 2025.

SE ÄVEN: Ancelotti bekräftar: “Vill köpa loss Robin Olsen”

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *