0

Uppgifter: FC Barcelona kan rea ut Antoine Griezmann

Uppgifter: FC Barcelona kan rea ut Antoine Griezmann

Antoine Griezmann lämnade Atlético Madrid för spel i FC Barcelona under sommaren 2019. Det har dock inte gått som fransmannen hoppats på under tiden på Camp Nou. Nu vill Barca göra sig av med spelaren till sommaren.

Det har inte blivit några större framgångar för Antoine Griezmann sedan flytten till FC Barcelona för snart två år sedan. Nu kommer uppgifter om att klubben överväger att göra sig av med Griezmann efter säsongen.

Enligt OKDiario ska Barca gå i tankarna att sälja Griezmann för att försöka rädda upp klubbens ekonomi som under de senaste åren blivit allt sämre. Tidningen skriver dock att Barcelona har ett problem, det finns ingen klubb som vill betala vad som krävs för att köpa loss Griezmann. Detta då spanjorerna kräver en summa på närmare 100 miljoner euro för att släppa storstjärnan.

Barca sägs hoppas på att antingen Paris Saint-Germain eller Manchester United ska presentera ett bud på 29-åringen då de båda klubbarna tidigare visat intresse. Det är dock oklart hur mycket de båda klubbarna skulle vara beredda att betala för Griezmann vars kontrakt med Barcelona sträcker sig till och med sommaren 2024.

SE ÄVEN: Bekräftar: Manchester United ville värva Ilkay Gündogan

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *