0

Uppgifter: Barcelona vill hämta in Edinson Cavani

Uppgifter: Barcelona vill hämta in Edinson Cavani

FC Barcelona letar efter en anfallare nästa sommar. Nu sägs man vara i kontakt med Edinson Cavanis bror för att höra sig för om spelarens situation.

Efter att ha lämnat Paris Saint-Germain flyttade Edinson Cavani till Manchester United sommaren 2020. Kontraktet med den engelska storklubben går ut efter säsongen och det är ännu klart var uruguayanen kommer att spela härnäst. Nu kommer uppgifter om att FC Barcelona ska ha hört av sig till spelarens bror som även agerar agent för att höra fråga hur spelarens situation ser ut.

Det är den engelska tidningen The Times som skriver om spanjorernas intresse. Samtidigt ska Cavani ha gett grönt ljus för en flytt till Camp Nou då Barca inte skulle behöva betala någon transfersumma nästa sommar. Det mest troliga blir dock att man måste betala en stor sign on-bonus till spelaren samtidigt som spelarens bror sägs vilja ha en större summa för att lösa en affär.

Cavani har tidigare kopplats ihop med Atlético Madrid men den spanska huvudstadsklubben valde då istället att värva landsmannen Luis Suárez då Cavanis bror begärde ett för högt agentarvode. Ett arvode som sagts ha legat på tio miljoner euro.

Denna säsong har Cavani stått för ett mål på åtta matcher och är för närvarande skadad.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal planerar bud på Dusan Vlahovic

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *