0

Joan Laporta: ”Trodde Messi skulle erbjuda sig att spela gratis”

Joan Laporta: "Trodde Messi skulle erbjuda sig att spela gratis"

Lionel Messi lämnade i somras FC Barcelona för spel i Paris Saint-Germain. Nu säger Barcas president, Joan Laporta, att han trodde att Messi kunde spelat gratis.

Efter att ha spelat hela sin professionella karriär i FC Barcelona lämnade Lionel Messi klubben i somras för spel i Paris Saint-Germain. Under de sista dagarna innan det hela blev officiellt försökte FC Barcelona komma överens med spelaren om ett nytt kontrakt, något som dock inte gick igenom.

Nu uttalar sig Barcelonas president Joan Laporta och säger att han visste att Messi hade ett erbjudande redan under tiden som han förhandlade med Barca

– Jag älskar Messi för mycket för att vara arg över det. Men du kommer till en punkt där du förstår att det inte kommer att fungera och båda parterna blir besvikna. Han ville stanna men det fanns även en press från klubben med erbjudandet då vi visste att det fanns ett stort bud under tiden som vi förhandlade, säger Laporta.

Han fortsätter och säger att han trodde att Messi skulle erbjuda sig att spela gratis.

– Allt tyder på att han hade ett erbjudande från PSG innan han lämnade Barcelona. När det kom till att ta beslut vet vi att vi gjorde det bästa för Barca. Jag hoppades på att han skulle göra en helvändning och säga att han kunde spela gratis. Men det är inte tänkbart att en så pass stor spelare skulle göra det, fortsätter han.

Denna säsong har det blivit ett mål på fem matcher för Messi i Paris Saint-Germain.

SE ÄVEN: AC Milan vill värva Donny van de Beek i januari

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *