0

Uppgifter: PSG presenterar hissnande summor för Mbappé

Uppgifter: PSG presenterar hissnande summor för Mbappé

Paris Saint-Germain gör allt för att behålla Kylian Mbappé. Nu sägs man erbjuda spelaren hissnande summor för att skriva på ett nytt kontrakt med klubben.

Tiden är inte på Paris Saint-Germains sida när det kommer till att behålla Kylian Mbappé. 23-åringen ryktas vara på väg till Real Madrid och spelarens nuvarande klubb gör allt för att försöka behålla sin superstjärna. PSG har försökt både med ett längre och ett kortare kontrakt för att anfallaren ska stanna i klubben, i alla fall 2-3 år till. Nu uppger flera medier att Mbappé fått ett nytt kontraktserbjudande.

Enligt både spanska Diario AS och franska Le Parisien ska PSG ha presenterat ett erbjudande där Mbappé förlänger kontraktet med två år och ger spelaren en lön på mellan 50 och 53 miljoner euro netto. Förutom årslönen ska förlängningen även innehålla en bonus på 100 miljoner euro netto.

Nu är det upp till Mbappé och hans omgivning att ta ställning till kontraktserbjudandet. Skulle Mbappé stanna på Parc des Princes kommer han i alla fall inte ha brist på pengar.

SE ÄVEN: Uppgifter: Newcastle United intresserade av Kepa

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *