0

Uppgifter: PSG leder jakten på Victor Osimhen

Uppgifter: PSG leder jakten på Victor Osimhen

Victor Osimhen ledde Napoli till Serie A-titeln i fjol när han vann ligans skytteliga med sina 26 fullträffar. Trots intresse från flera andra storklubbar förra sommaren så blev anfallaren kvar i Napoli, men den här säsongen har gått desto tyngre för såväl Osimhen som resten av laget.

Med åtta omgångar kvar av ligaspelet ligger Napoli först på en niondeplats, hela 34 poäng bakom överlägsna serieledaren Inter. Samtidigt har Osimhen varit frånvarande under delar av säsongen och ”bara” gjort elva ligamål hittills. Med tanke på att han bara spelat 18 ligamatcher den här säsongen är det ändå en bra siffra.

Arsenal, Chelsea, Manchester United och Paris Saint-Germain är några av klubbarna som uppgetts visa intresse för den 25-årige nigerianen. Nu uppger italienska Corriere dello Sport att det är PSG som leder jakten på Osimhen i konkurrens med Premier League-jättarna.

Osimhen uppges ha en utköpsklausul på 130 miljoner euro, motsvarande cirka 1,45 miljarder svenska kronor, i sitt kontrakt. Det är också summan som Napoli hoppas få vid en försäljning.

LÄS MER: Uppgifter: Neymar återvänder till sin tidigare klubb

Henric Holmberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *