0

Uppgifter: Adi Nalic jagas av spanska, franska och italienska klubbar

Uppgifter: Adi Nalic jagas av spanska, franska och italienska klubbar

Adi Nalic har fått sparsamt med speltid denna säsong i Allsvenskan med Malmö FF. Nu kan han vara på väg till en av Europas största ligor.

Adi Nalic slog igenom i Landskrona BoIS och värvades av Malmö FF. Efter en utlåning till Eskilstuna är mittfältaren nu tillbaka i MFF men det har inte varit lätt att få speltid under Jon Dahl Thomasson. Inför söndagens match var Nalic inte ens med på matchtruppen, något som skapa frågetecken kring spelaren. 22-åringen påpekade då i en intervju med Fotbollskanalen att han inte var nöjd.

– Det är tränarens beslut och så får det vara. Jag är inte tillfreds med det. Jag vill spela och alla som känner mig vet att jag är en hårt arbetande kille som ständigt strävar efter att spela – och så är det nu.

Nu rapporterar den italienska journalisten Nicolò Schira att flera storklubbar har ögonen på Nalic. På sin Twitter skriver Schira att Sampdoria, Bordeaux, Sevilla och Standard Liege är intresserade av spelaren. Den sistnämnda klubben ska vara närmast att lägga ett bud men att man i nuläget endast kontaktat spelarens agent.

Spelaren själv sägs föredra en flytt till antingen Italien eller Frankrike.

Adi Nalic har kontrakt med Malmö FF till och med säsongen 2022.


SE ÄVEN: Uppgifter: Atlético Madrid intresserade av Mario Götze

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *