0

Uppgifter: Tuchel tröttnar på Neymar – kan sälja superstjärnan

Uppgifter: Tuchel tröttnar på Neymar - kan sälja superstjärnan

Neymar lämnar PSG?

Enligt uppgifter ska Paris Saint-Germains tränare Thomas Tuchel ha tröttnat på Neymar och ska ha meddelat klubbledningen att han går med på en försäljning av storstjärnan.

Neymar har precis avslutat sin andra säsong i Paris Saint-Germain. I det inhemska turneringarna har brassen haft flera framgångar men i Champions League har man åkt ut när det vankats final-matcher. Brassens liv utanför planen pratas det även mycket om och det är inte ett fåtal kontroverser som det skrivs om i tidningarna om Neymar.

Nu skriver nämligen spanska Diario SPORT om att PSGs tränare Thomas Tuchel ska ha tröttnat på vad Neymar håller på med utanför planen och kan öppna dörren för en försäljning av storstjärnan. Det pratas om att flera klubbar ska vara intresserade av Neymar men det kommer inte bli långt ifrån lätt att köpa loss spelaren, på många sätt och vis. Först och främst kommer prislappen vara hög då PSG vill få tillbaka så mycket av de 222 miljoner euro man betalade för Neymar sommaren 2017. För det andra har spelaren en otrolig lön i den franska huvudstaden och Neymar ska inte vara villig att sänka den allt för mycket.

Det är framför allt FC Barcelona som kopplats ihop med en värvning av Neymar. Brassen har tidigare spenderat fyra säsonger på Camp Nou och nu kan han återvända till de regerande spanska mästarna. Även Real Madrid sägs vara intresserade av brassen.

SE ÄVEN: Real Madrid siktar in sig på Miralem Pjanic

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *