0

”Inte säker han blir kvar i Man United”

"Inte säker han blir kvar i Man United"

Paul Parker tror Pogba flyttar

Manchester Uniteds tidigare back Paul Parker säger han inte tror Paul Pogba stannar i klubben länge till.

Flyttryktena kring Paul Pogba verkar aldrig sluta. Fransmannen har vid flera tillfällen kopplats ihop med Real Madrid och Juventus. Samtidigt har Manchester Uniteds resultat inte varit det många förväntat sig. Nu säger backen Paul Parker som tidigare spelat i The Red Devils att han tror Pogba lämnar inom kort.
– Jag tror inte det, vilket är något jag inte är nöjd med. Jag tänker på hur saker och ting gick till under den tidigare managern, saker som sades och gjordes, säger han till BonusCodeBets och fortsätter:

– Jag är inte säker på att han fortfarande kommer att vara där, och jag tror inte att han vill vara där. Med den nuvarande situationen i United behöver de spelare som vill vara i klubben och ge allt de har för laget, fansen och klubben.

Solskjaer övertygad om att Pogba stannar

I samma veva som Parker pratar om Pogbas vara eller icke vara säger Ole Gunnar Solskjaer att han räknar med mittfältaren.

– Paul kommer spela när han är frisk. Han är en av de bästa spelarna i världen när han är i form och vi behöver ge honom tid att bli 100 procent frisk, säger han enligt Goal.com

Paul Pogba har kontrakt med Manchester United till och med sommaren 2021.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester United utmanar om Lautaro Martinez

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *