0

Suarez säker på att Falcao stannar

Atletico Madrids mittfältare Mario Suarez är övertygad om att lagkamraten Radamel Falcao inte lämnar klubben under sommaren. Efter en fantastisk debut säsong med 33 mål i La Liga och 13 mål i Europa League så har den 26-åriga anfallaren varit mycket het på transfermarknaden. Det har rapporterats att Atletico är redo att lyssna på bud på Falcao, troligen för att jämna ut skulderna, men Suarez kan inte tänka sig att den colombianska spelaren någonstans. 

”Jag har sagt tidigare att Falcao skulle vara här med oss, vilket han för närvarande är,” sa Suarez till journalister vid en presskonferens. 

”Han verkligen gillar att vara i klubben, det har han sagt många gånger. Atletico’s tjänstemän har också sagt att de vill att han ska stanna och att han inte kommer att lämna, så det finns ingen anledning att prata om det här längre.” 

Atletico första stora utmaningen för säsongen kommer på 31 augusti, när sidan låser horn med Champions League vinnaren Chelsea i UEFA Super Cup. 

”De är favoriter, de är de som vunnit Champions League, men vad vi vill ha just nu är att förbereda oss för att vara på topp för det match,” säger Suarez. 

”Detta är ett mål för oss och det kommer att bli en mycket viktig match för oss. Vi är mycket glada över det och vi vet att om vi spelar bra, har vi våra chanser att vinna matchen.” 

Oliver Karlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *