0

Sampdoria vill plocka in Benitez

Sampdorias president Riccardo Garrone har bekräftat att Rafa Benitez är en av deras främsta kandidaterna till att ta över som manager i klubben i sommar. Efter att Sampdoria tog sig tillbaka till Serie A, har Garrone inlett jakten för att ersätta den nuvarande managern Beppe Iachini, trots att Iachini kontrakt förnyades automatiskt efter att han tagit upp klubben igen.

Tidigare rapporter har sagt att Mauricio Pochettino var en kandidat, innan han knöt sig samman med Espanyol. Den härvecka har det florerat rykten som sagt att Didier Deschamps var aktuell. Mendet senastem är att klubben inlett samtal med Rafael Benitez. Samtalen sägs ha inletts förra veckan, och gått framåt och framåt – något som Garrone också antytt idag.

”Benitez är en möjlighet”

”Det finns inget konkret, men det har varit kontakt, och det är det fortfarande. Det betyder inte att vi imorgon kommer att få se honom här, det finns inga planerade resor. Men vi bryr oss om laget.” 

”[Hans ankomst] Det återstår att se, dock. Jag kan inte förneka att vi är intresserade, men det är fortfarande en bit kvar att gå och jag kan inte säga att det nödvändigtvis kommer att sluta i ett positivt sätt.”

 

Rasmus Hammarström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *