0

Så är läget i ditt lag: Genoa C.F.C.

Dani Olmo: "Min tid i Kroatien är över"

Klara nyförvärv
Zaine Pierre, Vibe CT 105 Williams Connection
Dániel Tõzsér, Genk
Ciro Immobile, Pescara
Alexander Merkel, Milan
Santiago Damian García, Club Atlético Paranaense

Klara spelarförluster
Rodrigo Palacio, Inter
Giuseppe Sculli, Lazio
Hossine Kharja, Fiorentina
Francesco Acerbi, Milan
Kevin Constant, Milan
Andrea Esposito, Lecce
Riccardo Meggiorini, Torino

Ryktas in

Francesco Lodi, Catania– trolighetsvärde: 4/5 En spelare som av italienska medier sägs vara på god väg till Genoa. Mittfältaren skulle helt klart vara en bra förstärkning för klubben och anses samtidigt inte vara ett helt otänkbart namn för laget.

Rolando Bianchi, Torino
trolighetsvärde: 2/5
Genoa koppladers nyligen ihop med spelaren, men med Gilardino i truppen ses inte det som en tänkbar övergång.

Michele Canini, Cagliari
– trolighetsvärde: 1/5
Sky Sport 24, uppger att Genoa och Atalanta är ute efter Cagliaris mittback Michele Canini. Genoa själv har dock inte sagt mycket om det och verkar inte vara intresserade.

Salomon Rondon, Malaga
– trolighetsvärde 1/5
Malagas venezuelanske anfallare Salomon Rondon har ett stort intresse på sig runt om i Europa och Genoa är en av klubbarna som nämnts. Men med flera storklubbar med i racet är det tveksamt om spelaren går till lilla Genoa. Han uppges kosta ca 20 miljoner euro att köpas loss och är Malagaspelare till 2014.

Juan Manuel Martinez, Velez Sarsfield
– trolighetsvärde: 4/5
Italienska Genoa, Roma och Lazio är enligt argentiska medier intresserade av anfallaren Juan Manuel Martinez, som kallas för ”El Burrito” (Åsnan). Spelaren har nyligen uttryckt en önskan om att få spela och Genoa sägs vara i förarsätet. I slutet har även nykomlingen i Serie A, Sampdoria kommit in i diskussionerna. 

Pablo Barrientos, Catania– trolighetsvärde: 4/5
  La Gazzetta dello Sport säger att Genoa och Fiorentina fortsatt slåss om spelaren, som sägs landa i någon av dessa klubbar.

Wallace Oliveira dos Santos, Fluminese- trolighetsvärde: 2/5 Ung brasiliansk ytterback, född 1994 som nyligen nämnts vara på Genoas radar. Även Inter sägs vara ute efter talangen.

Julián Velázquez, Independiente de Avellaneda- trolighetsvärde: 2/5 Sägs vara på väg till genoa nu, efter att mittbacken beslutat att inte förlänga med sin nuvarande klubb. Även Inter och Barcelona sägs vara intresserade.

Giorgi Chanturia, Vitesse
– trolighetsvärde: 4/5
Georgiens svar på Messi, som han kallas, har erbjudits 4 miljoner euro av Genoa. Återstår att se vad som händer .Född 1986 och har representerat Argentinas landslag två gånger.

Gabriel Agustìn Hauche, Racing Club de Avellaneda
– trolighetsvärde: 3/5
Andrahandsvalet bakom Juan Manuel Martinez som ses som en ersättare för Palacio.

Anselmo Moraes, Palmeiras– trolighetsvärde: 2/5 En affär som sägs slutföras under den kommande vecka. 1 miljon euro ska vara priset för den defensivt skicklige 23-åringen, som spelar som central mittfältare.
Adrian Mutu, Cesena- trolighetsvärde: 1/5 Kopplades ihop ett tag med Genoa, men den rumänske anfallaren kommer inte att spela för klubben nästa säsong.

Ryktas ut

Alberto Gilardino – Monaco, Parma, Malaga- trolighetsvärde: 4/5 Har först vart på väg till Monaco, men även Parma har tagit sig in i kampen om anfallaren som sägs kunna lämna i sommar, efter att Genoas kommande spelidé inte komemr att passa honom. Även Malaga som kopplats ihop med spelaren, där den ekonomisk starka jätten ser spelaren som en perfekt ersättare till anfallarna Rondon och van Nistelrooy som redan lämnat/slutat i klubben.

Mattia Destro – Roma, Inter, Juve
ntus- trolighetsvärde: 3/5
En riktig soppa som kretsar mycket kring vad som händer med Sienas del av ägandet av spelaren. Någonting kan mycket väl inträffa kring spelaren, men om det blir Roma, Juventus, Inter eller någon annan klubb är fortsatt mycket oklart.

Fernando Belluschi – Porto
– trolighetsvärde: 4/5
Kommer med största sannolikhet att lämna för spel i portugisiska Porto, som redan budat på spelaren.

Miguel Veloso – Zenit St Petersburg, CSKA Moskva, Dynamo Kiev- trolighetsvärde: 4/5 Portugisen är ett hett namn i öst och har kopplats ihop med Zenit och CSKA Moskva ett tag. Nu talar dock mycket för att han kommer att gå till Dynamo Kiev som, inte bara rapporterats jaga spelaren, utan även sägs ha vunnit kampen om spelaren.

Giandomenico Mesto – Palermo, Parma- trolighetsvärde: 3/5
Har en tid erbjudits till Palermo som dock nyligen sagt att han inte kommer att värvas. Nu sägs dock Parma vara intresserade och det är inte helt otänkbart att spelaren försvinner.

Zé Eduardo – Cruzeiro, Internacional- trolighetsvärde: 3/5
Cruzeiro leder jakten på brasilianaren som tros vara på väg tillbaka hem till Brasilien. Det är inte helt otänkbart att spelaren som hade en riktigt usel säsong bakom sig, kommer att lämna för någon av de brasilianska klubbarna.

Juraj Kucka – Inter- trolighetsvärde: 1/5
Har ett tag vart på väg att förloras till Inter, men i dagarna lyckades man köpa loss Inters andel av den delägda spelaren.

Andreas Granqvist – Milan, Inter- trolighetsvärde: 2/5
Mittbacken har en stark säsong bakom sig och Milanoklubbarna har kopplats ihop med svensken. Det har dock svalnat den senaste tiden, men det kan mycket väl ta fart efter EM för svensken som spelade EM tillsammans med Milan-spelaren Zlatan Ibrahimovic. Mycket kan hända men troligtvis blir han kvar i Genoa.

Tänkbar startelva med nuvarande material:                    
                    
                         Frey
Mesto, Granqvist, Carvalho, Bovo  
       Rossi, Kucka, Veloso, Tözsér       
           Ze Eduardo, Janković 

Glöm inte att klicka på ”rekommendera” om du gillade artikeln.

Rasmus Hammarström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.