0

Newcastle med nytt försök på Debuchy

Förra veckan rapporterades det om att Newcastle United lagt ett bud på Lilles Matthieu Debuchy som låg på 4 miljoner pund. Men Lille, som sagt att man kommer låta Debuchy lämna klubben, förkastade budet direkt. Nu är Newcastle tillbaka med ett nytt bud som ryktas ligga runt 6 miljoner pund, trots att Lille verkar kräva 8. Lille har som sagt gjort klart att man kommer låta Debuchy lämna, men inte förrän man har hittat den rätta ersättaren

”Mathieu vill lämna, men vi hade inga planer på att han skulle det. Han är en av våra nyckelspelare och vi kommer inte släppa honom förrän vi hittar en likvärdig ersättare, och det kommer kosta. Hittar vi en ersättare och rätt klubb för Debuchy så kommer han lämna Lille.” Sa Lilles tränare Rudi Garcia gällande ryktena.

Även Inter sägs vara mycket intresserade och ska vara beredda att föreslå en byteshandel där Lille skulle få Maicon som ryktas vara på väg bort från Milano. Men Debuchy verkar vara mest intresserad av att flytta till Newcastle där han skulle återförenas med sin gamle lagkamrat och landslagsman Yohan Cabaye.

 

Rasmus Klintberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *