0

Lokeren pressar Helsingborg om Finnbogason

Han har gjort 9 mål på 14 allsvenska matcher och ligger delad trea i skytteligan, på de två senaste allsvenska matcherna har han producerat fyra mål och HIF har Alfred Finnbogason på lånekontrakt fram till 15 augusti. Nu sätter hans belgiska klubb Lokeren press på Helsingborg om de vill behålla anfallaren.

– Jag har haft kontakt med Helsingborg och Jesper Jansson så sent som för några dagar sedan. Bollen ligger hos dem, säger Lokerens sportchef Willy Reynders till fotbolldirekt.se.

– Vi väntar på dem men vi måste komma till skott nu, inom en vecka, för vi kan nog inte vänta så mycket längre. Med tanke på att det finns intresse från annat håll också, fortsätter han.

Det sägs att andra europeiska klubbar ska vara intresserade av islänningen efter hans succé i Helsingborg och Allsvenskan. 

– efter målsuccén har flera andra klubbar hört sig för. Det är klubbar från Italien, Holland och Danmark som anmält sitt intresse. Det är förståeligt att klubbar är intresserade när det gått så bra för honom, säger sportchefen.


Rasmus Magnusson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *