0

HIF visar intresse för Östersundsspelare

PSG kan sparka Thomas Tüchel - efter klagomål

HIF har haft det turbulent med anfallare sedan Rasmus Jönsson och Alexander Gerndt såldes. Thomas Sörum har haft en riktigt tung vår, Erik Sundin och Álvaro Santos har varit mycket småskadade. Den ända av HIF:s anfallare som levt upp till förväntningarna är Alfred Finnbogason som gjort nio mål, men har bara ett lånekontrakt som kanske inte förlängs om det vill sig illa för HIF.

HIF:s sportchef Jesper Jansson har varit i Östersund och scoutat den offensiva mittfältaren David Accam som spelar i Division 1-klubben Östersunds FK och Jesper såg honom spela i lördags mot Västerås och han lyckades göra ett mål och en assist i lagets 3-2 seger. Men Jesper Jansson vill inte avslöja för mycket om spelaren. 

– Jag var och hälsade på min frus släkt som bor där uppe och då passade jag på att se en match. Eller tvärtom om du vill det, säger Jansson till HD.se.

Det har varit en bra vår för David Accam som är lagets bästa målskytt med åtta mål och laget ligger trea i Division 1 Norra och är med i allra högsta grad om uppflyttning till Superettan. Han har varit omringad av rykten hela våren och det sägs att BK Häcken har lagt ett bud på Accam på två miljoner kronor.

Rasmus Magnusson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *