0

Fulham ger sig in i jakten efter Tomas Sivok

Besiktas har misslyckats med att förhandla fram en förlängning för Tomas Sivok vars kontrakt går ut i slutet på månaden. Besiktas’ styrelse har bekräftat att man inte lyckades komma fram till en överenskommelse med Sivok och sade också att Sivok redan skrivit på för en ny klubb. 28-åringen återvänder ifrån EM efter Tjeckiens uttåg och enligt hans agent Jiri Mueller är en flytt till La Liga eller Premier League hetast.

– Vi har inlett förhandlingar med Sevilla och skulle föredra att allt löstes så fort som möjligt, säger Mueller till en tjeckisk nyhetsbyrå.

– Vi är också medvetna om intresse ifrån en klubb i Premier League och Besiktas samtidigt som Besiktas försöker få spelaren att skriva på en förlängning, säger han också. Sivok har tidigare blivit starkt sammankopplad med Sevilla och Southhampton, men nu ska tydligen Fulham erbjudit Sivok en lön runt 1,5 miljoner euro om året.

Varken Sevilla eller Southampton skulle ha möjlighet att matcha ett sådant bud och om ryktet stämmer kan Fulham mycket väl bli Sivok’s nästa klubb

Sami Sankari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *