0

Djurgården ger sig in i jakten på Fejzullahu

Tidigare idag avslöjade Silly Season att Mjällby gett Erton Fejzullahu ett kontraktsförslag på två år som ska vara värt 50 000 kronor i månaden enligt Kvällsposten. Samma tidning uppger att Mjällby och NEC Nijmegen är överens om en övergångssumma på 2 miljoner för att Erton Fejzullahu ska få stanna i NEC Nijmegen, men mest troligt lämnar han Mjällby eftersom de inte kan erbjuda honom den lön han vill ha.

– Det är många grejer som måste falla på plats, inte bara min lön. Det är inte kört ännu utan det beror på Mjällby och vad de kan erbjuda, säger Fejzullahu till Kristianstadsbladet.

Kvällsposten skriver idag att Djurgården ger sig in i jakten på Erton och att de ska vara nära att enas med NEC om en övergångssumma mellan 5 och 6 miljoner kronor. Det är oklart hur Erton själv ställer sig till det här erbjudandet då han tidigare sagt att han inte vill spela för någon allsvensk konkurrent, men även en annan holländsk klubb än NEC ska vara intresserade av anfallaren.

– Jag vill inte kommentera några klubbar. Jag åker ner till NEC sen får vi se vad som händer under transferfönstret, säger Fejzullahu till tidningen.

Rasmus Magnusson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *