0

Dealen säkrad för Tottenham

Officiellt: Milan säljer Lucas Paqueta

Den 25-åriga, som var lagkapten i Ajax, avslutade övergången med Tottenham Hotspur i helgen efter att ha klarat sin läkarundersökning.

Tottenham bekräftar nyheten på sin officiella Twitter-flöde, skriver: ”Vi är glada att meddela att @ Jan-Vertonghen har fullgjort sin transfer från Ajax efter att ha passerat hans läkarundersökning.”

Spurs hade följt den belgiska internationella spelaren under flera månader, ed tanke på att Vertonghen vann pris för säsongens bästa Edervisie spelare samtidigt som Ajax vann ligan.

Vertonghens övergång var kort försenat, men bland annat rapporter om ett intresse från Arsenal medan ankomsten av Andre Villas-Boas som ny manager i stället för Harry Redknapp också skapat några störningar.

”Jag är mycket lättad,” sade han Sky Sports News.

”Det gick på under en längre tid, men jag är glad att jag är en Tottenham-spelare just nu och jag ser fram emot att spela för klubben.”

”Jag är 25 år gammal nu och jag känner dig redo att spela i Premier League. Jag hörde att Harry Redknapp verkligen ville att jag skulle spela för Tottenham, men nu är det Andre Villas-Boas. För mig, det spelar ingen roll.”

”Jag vill bara spela för klubben och jag hoppas att jag kan behaga fansen på klubben.”

Jan Vertonghen har följt övergången på Gylfi Sigurdson sedan Andre Villas-Boas kom till klubben.

På bilden ses Ander Villas-Boas(centralt) med Spurs nya värvningar Jan Vertonghen (vänster) och Gylfi Sigurdsson (höger)

Oliver Karlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *