0

Chocken: Kroaten nära Chelsea

Roman Abramovich lovade att gräva djupt efter en ersättare till Frank Lampard och London-rivalen Tottenhams Luka Modric ser ut att ha kommit i fokus.

Mittfältaren lämnade in en transferbegäran tidigare i veckan och var enligt flera medier nästan klar för Real Madrid efter att ha uttryckt sin kärlek till klubben. Men hans dröm om att bli en stjärna i Spanien kan ha krossats då de spanska ligamästarna bara är villiga att erbjuda 20 miljoner pund för kroaten.

Tottenham är i behov av ett ekonomiskt lyft efter deras misslyckande att ta sig i Champions League. Gareth Bale har redan förnyat sitt kontrakt vilket lämnar Luka som klubbens enda spelare som man kan tjäna mycket pengar på.

– Chelsea behöver en spelare med dessa kvalitéter och han skulle passa in snabbt och förstärka truppen rejält, sa Chelseas försvarare Branislav Ivanovic tidigare i veckan.

– Han har en exceptionell kvalitet och att flytta till en större klubb är nödvändigt för honom för att ta nästa steg i karriären. Han borde komma till Chelsea, det kommer inte vara ett misstag, fortsätter serben.

Enligt uppgifter är Chelsea redo att buda 36 miljoner pund för Modric.

Faris Geresu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *