0

Balotelli: ”Den bästa natten i mitt liv”

Bekräftar: Solskjaer öppnar för att Ighalo stannar i sommar

Det var en glad Mario Balotelli som talade ut efter matchen, där han sköt Italien till final med sina två mål mot Tyskland. Balotelli, som hyllas för sin fina insats, sa efter matchen att han tillägnade målen till sin mor, som fanns på plats med stora delar av familjen.

”Det var den bästa natten i mitt liv, men förhoppningsvis blir söndagen ännu bättre.”

”I slutet av matchen när jag gick fram till min mamma, det var den bästa stunden. Jag sa till henne att dessa mål var för henne.”

”Jag har väntat länge på det här ögonblicket, i synnerhet som min mor inte är ung längre och inte kan resa långt, så jag var tvungen att göra henne glad när hon tog sig ända hit. Min far kommer att vara i Kiev för att se finalen också.”

”Innan matchen fanns min mamma, mina bröder, min halvsyster och mina bästa vänner vid sidlinjen. Att ha mina nära och kära på plats får uppenbarligen mig att tända till. Vilken musik lyssnar jag på innan matchen? Drake. Han är en vän till mig. ”

Efter italienarens två mål i matchen, går han nu upp i delad skytteligaledning. En skytteliga som anfallaren nu siktar på att ta hem.

”Jag ska försöka vinna skytteligatiteln. I fotboll kan man försöka så många gånger och misslyckas, eller bara ett fåtal gånger och lyckas hela tiden.”

”Det var en fantastisk assist, den typ av pass som bara Antonio Cassano kan ge, samtidigt som Riccardo Montolivo framspelning också var väldigt stor. Jag firade? Jag sa att jag skulle göra det.”

Firandet av det andra målet, när han drog av sig tröjan och visade upp sina muskler, gav honom ett gult kort. Mario Balotelli skämtade bort att det eventuellt skulle finnas någon sorts ilska kring att han drog av sig tröjan vid firandet.

”De blev inte arga efter att jag blivit varnad för att ha tagit av mig tröjan, men de såg väl min fysik och blev svartsjuka!”

”Båda målen var viktiga och hjälpte oss att vinna matchen, så jag kommer att minnas dom båda på samma sätt.”

Mario Balotelli utgick annars i den andra halvleken, men bekräftade att det bara handlade om att han tog slut och drabbades av kramper i benen. Vi får se om han orkar spela längre i finalen mot Spanien på söndag.

 

 

Rasmus Hammarström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *