0

17-åring jagas av italienska klubbar

Uppgifter: Inga erbjudanden har kommit in till Sergio Ramos

Nikola Zivkovic är född 1995 och spelar i IFK Göteborgs ungdomslag, han har meriter från P95-landslaget och är nu ett hett namn bland flera italienska klubbar.

Det är framförallt de fem klubbarna Juventus, Fiorentina, Napoli, Cesena och Varese som är intresserade den 17-årige mittfältarens påskrift. 

– Lagen såg mig i en turnering under påsklovet. Vi mötte både Napoli och Juventus. Mot Napoli spelade vi 2-2 och jag gjorde assist till båda målen. Turneringen gick riktigt bra och jag assisterade till tre av våra fem mål, säger Zivkovic till fotbolltransfers.com.

– Det italienska intresset är kul, italiensk fotboll är den fotboll som passar mig bäst och det är min dröm att någon dag spela för något lag i Serie A, fortsätter han.

Nikola utesluter inte en flytt till Italien, men han utesluter inte heller att blir kvar i ”Blåvitt” ett tag till.

– Det diskuteras om hur jag ska göra, jag har inget kontrakt med IFK. Jag trivs i Blåvitt just nu, men i fotboll kan man aldrig riktigt veta. Ena dagen kan allt vara superbt och IFK erbjuder mig plats i A-laget, nästa dag kan jag sitta på flyget till Italien. Så känns det nu just nu, avslutar han.


Rasmus Magnusson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *