0

Uppgifter: Marcus Rashford var överens med Barcelona

Uppgifter: Marcus Rashford var överens med Barcelona

Anfallaren som kopplats ihop med en flytt från Manchester United sades vara överens med FC Barcelona. Tillslut valde han dock att dra sig ut.

Marcus Rashford har vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt från Manchester United. Anfallaren har funnits på radarn hos bland annat Real Madrid, Paris Saint-Germain och FC Barcelona. Nu avslöjar spansk press att Rashford var överens med den sistnämnda klubben, men att han tillslut valde att stanna på Old Trafford.

Det är Mundo Deportivo som avslöjar att engelsmannen ska ha varit överens med Los Culés i december 2018. Detta efter att Rashford ska ha övertygats av sina bröder. Han ska då ha valt att inte förlänga med United för att därefter jobba för en flytt till Camp Nou under sommaren.

I slutändan valde 22-åringen dock att stanna i sin nuvarande klubb då han ska ha känt att han inte varit redo för pressen i Barcelona samt att flytta till en annan stad i så pass ung ålder.

Rashford valde istället att förlänga med United till och med sommaren 2023 med option på ytterligare en säsong. Detta samtidigt som han höjde lönen till 200.000 pund i veckan.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester City kan värva Lucas Hernández i sommar

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *