0

Manchester Uniteds beslut: Skickar tillbaka Reguilón

Manchester Uniteds beslut: Skickar tillbaka Reguilón

Sergio Reguilón har sedan september månad varit utlånad från Tottenham till Manchester United. Nu kommer uppgifter om att United väljer att avbryta lånet och skicka tillbaka spanjoren till London.

Efter en längre tids skada och en tappad startplats i Tottenham lånades Sergio Reguilón ut från Spurs till Atlético Madrid den gångna säsongen, där kräftgången fortsatte. Inför denna säsongen lånades han ut till Manchester United i hopp om att spanjoren skulle hitta tillbaka till toppformen och täcka upp för skadade spelare. Efter ett halvår på Old Trafford är The Red Devils inte nöja med spelaren och nu kommer uppgifter om att klubben vill avbryta lånet inom kort.

Enligt den spanska tidningen Diario MARCA ser sejouren i United ut att bli kort. Med endast nio framträdanden kan Reguilón nu ha gjort sin sista match i klubben och kan komma att återvända till Spurs inom kort. Samtidigt skriver tidningen att flera andra, ej namngivna, klubbar i Premier League ska vara intresserade av spelaren samtidigt som även Borussia Dortmund ska ha ett finger med i spelet.

Reguilón har tillhört Tottenham sedan 2020.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal vill sälja försvararen i januari

admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *