0

Kevin de Bruynes framtid i Manchester City i fara?

Kevin de Bruynes framtid i Manchester City i fara?

Kevin de Bruyne har tidigare öppnat för att lämna Manchester City. Nu uttalar sig Belgiens förbundskapten om spelarens framtid i klubben.

Under pågående vecka kommer beslutet huruvida Manchester City kommer att stängas av från spel i UEFAs europeiska turneringar eller inte. Flera spelare har ryktats kunna lämna klubben. Framför allt Kevin de Bruyne som tidigare sagt att han kan lämna klubben om man stängs av under de kommande två säsongerna. Nu uttalar sig Belgiens förbundskapten Roberto Martínez om spelaren.

– Han är en vinnare och är just nu i sina bästa år som fotbollsspelare. Han kommer ha mycket att säga till om om klubben straffas. Han är inne i sin bästa ålder och har valt att spendera denna tid i Manchester City. Vad som händer de kommande åren är osäkert och ingen kan ge honom något råd, säger Martínez i programmet Keys & Gray show på beIN Sports.

De Bruyne har tidigare kopplats ihop med klubbar som Real Madrid och Barcelona. Spelaren har kontrakt med City till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Bekräftar: Pep Guardiola drömmer om att träna landslag

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *