0

Uppgifter: Arsenals anfallsduo kan lämna efter säsongen

Uppgifter: Arsenals anfallsduo kan lämna efter säsongen

Arsenal kan tappa superduon efter säsongen

Enligt flera brittiska tidningar kan både Pierre-Emerick Aubameyang och Alexandre Lacazette lämna Arsenal efter säsongen. Detta om klubben inte uppnår de mål man förväntar sig.

Det är långt från frid och fröjd för Arsenal. I helgen fick man endast 1-1 hemma mot Wolverhampton. Det är bara en tidsfråga innan Unai Emery får packa väskorna och lämna tränarjobbet. Nu skriver flera brittiska tidningar att Emery inte är den enda som kan lämna Arsenal, även anfallsduon med Pierre-Emerick Aubameyang och Alexandre Lacazette kan vara på väg bort.

Enligt både Daily Express och Metro ska duon ha i tankarna att lämna Gunners efter säsongen. Detta om man inte kvalificerar sig till Champions League. De båda målskyttarna ska ha blivit erbjudna att förlänga sina respektive kontrakt med Arsenal. Istället väntar man nu för att se om laget lyckats knipa en av de fyra första platserna i Premier League-tabellen.

Aubameyang har kontrakt med Arsenal till och med sommaren 2021. Lacazettes överenskommelse med klubben går ut sommaren 2022.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal försöker på nytt för Isco

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *