0

Dempsey följer inte med Fulham till Schweiz

Dempsey satt inte på planet som lämnade London på måndagen efter att ha sagt till Martin Jol i Fredags att han inte vill hänga med, managern Martin Jol accepterade detta och spelaren blev kvar och nu måste Dempsey träna med reservlaget i London medans resten av laget är i Schweiz.

Fulham ska tillbringa veckan i Schweiz innan man ska spela träningmatch mot Franska laget Nice på Lördag innan man återvänder till England igen.

Dempsey är en av 3 spelare som vägrat att hänga med laget på träningsläger denna säsongen, de två andra är Robin Van Persie och Luka Mordric.

29-åringen har gjort klart för tränaren Martin Jol att han önskar att lämna klubben för spel i Liverpool, Brendan Rodgers har också gått ut med information om att han vill att Dempsey ansluter med Liverpool.

Amerikanen mäktade med 23 mål den gångna säsongen, varav 17 i Premier League.

Goal.com skrev tidigare denna månaden att spelaren inte accepterat ett nytt kontrakt med Fulham där han fick chansen att skriva på för 3 år till.

Dempsey som kom till Fulham för snart 6 år sedan ser nu sin chans att spela i en storklubb innan karriären är över och vill inte gå miste om den.


Stefan Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *