0

Daniel Ek öppnar för att köpa Arsenal

Daniel Ek öppnar för att köpa Arsenal

Under fredagskvällen protesterade tusentals fans utanför Arsenal hemmaarena Emirates Stadium mot ägaren KSE till följ av Superligan. Nu öppnar svenske Daniel Ek för att köpa loss Gunners.

Projektet European Super League är upplöst. Efter att ha presenterat den tilltänkta turneringen tidigare i veckan har supportrar på flertalet platser i England ägt rum till följd av klubbarnas beslut om att vara med i turneringen.

Inför fredagskvällens möte där Arsenal tog emot Everton hemma på Emirates Stadium samlades tusentals Gunners-fans för att protestera mot klubbens ägare KSE (Kroenke Sports & Entertainment) och begärde att Josh Kroenke lämnade klubben.

Nu skriver svenske Daniel Ek, som är grundare av musikstreamingtjänsten Spotify att han är beredd att köpa loss Arsenal om klubben blir till salu.

”Som barn och så länge jag kan minnas har jag hejat på Arsenal. Om KSE skulle vilja sälja Arsenal, så skulle jag gärna ge mig in i leken”, skriver Ek på Twitter.

Den amerikanska affärstidningen Forbes uppger att Ek, som är född i Rågsved i Stockholm, sitter på en förmögenhet på 4,7 miljarder dollar, drygt 47 miljarder svenska kronor.

Ek grundade Spotify 2006 och lanserade tjänsten två år senare.

SE ÄVEN: Bekräftar: Kylian Mbappé stannar i Paris Saint-Germain

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *