0

Chamberlain: Lärde mig mycket under EM

För ett år sedan var då 17-åriga Alex Oxlade-Chamberlain överlycklig för att få vara med på Arsenals försäsong, för drygt en månad sedan startade han mot Frankike i Englands öppningsmatch i EM, en fantastisk resa som spår en fantastisk framtid. 

Oxlade-Chamberlain är nu tillbaka efter semester och ansluter till Arsenals försäsingsträning på torsdag, något han är lycklig över: “Att komma tillbaka in i träning, och att få träffa alla igen- jag kan inte vänta längre. Jag pratade med Wenger och Lewis (sjukgymnasten) och frågade om jag ansluta tidigare”, sa han till arsenalplayer. 

Han berättar också uppspelt om sin EM-upplevelse där han alltså startade mot Frankrike och gjorde inhopp mot både Ukraina och Sverige i gruppspelet: “Jag njöt av varje minut, det var helt fantastiskt. Jag har kommit så långt, från förra årets försäsong till att spela med England i ett stort mästerskap på bara ett år. Jag lärde mig otroligt mycket under turneringen och det får dig att vilja ännu mer, jag har blivit hungrigare.” 

Alex berättar också att han ser fram emot VM i Brasilien 2014 men att han nu ska fokusera på Arsenal och allt som händer där tills dess

Rasmus Klintberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.