0

Sevilla ger blandade resultat under försäsongen

Inom loppet av två dagar har Sevilla hunnit med att spela två försäsongsmatcher. I lördags spelade man mot division 4 laget Arcos CF, och under söndagen ställdes man mot nyuppflyttade Segunda Division B laget San Fernando, två lag som Sevilla ska besegra relativt enkelt. Efter gårdagens match mot San Fernando höjs nu frågetecken kring truppens status.

Mot Arcos blev det dock en väldigt enkel seger, även om resultatet rann iväg först under matchens självande slutminuter. Baba petade in 1-0 i mitten på den första halvleken, och i mitten på den andra lyckades Trochowski få in tvåan för Sevilla. 2-0 stod sig fram till den 85:e matchminuten då Sevilla släppte på alla spärrar och fick in 4 mål inom loppet av 5 minuter. Rakitic, Acosta, Rabello och Manu del Moral målskyttar.

Mot San Fernando stod Sevilla för en smärre bedrövlig insats. Bernardo orskade en straff i slutet på den första halvleken, en straff som San Fernando förvaltade väl till 1-0. 7 minuter in i den andra halvleken ökade man dessutom på resultatet till 2-0. I slutet av matchen fick Romaric in reduceringen till 2-1, men närmare än så kom man aldrig.