0

Real Madrid siktar in sig på Jadon Sancho

Real Madrid siktar in sig på Jadon Sancho

Sancho på Real Madrids önskelista

Dortmund-stjärnan ska enligt uppgifter finnas på Zinedine Zidanes önskelista för en transfer i sommar.

Real Madrid kommer likt ett par andra klubbar att storstäda i truppen den kommande sommaren. Värvningen av Eden Hazard ser ut att vara så gott som klar och även Paul Pogba sägs vara på väg till den spanska huvudstadsklubben inom de närmsta månaderna. Marängerna är dock inte klara där utan sägs även vara på jakt efter flertalet andra namn.

Den senaste spelaren att kopplas ihop med en flytt till Estadio Santiago Bernabéu är Jadon Sancho som slagit igenom i Borussia Dortmund denna säsong. Spelaren anslöt från Manchester City där han fick sparsamt med speltid och har därefter gjort succé både i Bundesliga och i Champions League för den gulsvarta klubben.

Sejouren i Tyskland kan dock komma att bli kort. Tidningen BILD skriver  nämligen att Real Madrid med Zinedine Zidane i spetsen ska vara väldigt intresserade av att köpa loss spelaren. Zidane ska ha fått klart för sig att PSG inte vill släppa varken Kylian Mbappé eller Neymar och därför har man ny riktat blickarna norrut för att istället försöka köpa loss Sancho.

SE ÄVEN: Bekräftar: Toni Kroos förnekar ryktena om flytt

Kan kosta 180 miljoner euro

Dortmund har tidigare gått ut med att man inte tänker sälja Sancho. BILD skriver dock att man kan tänka sig att sälja vid rätt pris och att Sancho i så fall har en prislapp på 180 miljoner euro.

Spelarens nuvarande kontrakt med Dortmund sträcker sig till och med sommaren 2022.

Denna säsong har det blivit 39 matcher för Sancho där det blivit tolv mål och 19 assist.

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *