0

Uppgifter: Lo Celso kan lämna Tottenham i vinter

Uppgifter: Lo Celso kan lämna Tottenham i vinter

Tottenham gör sig av med Lo Celso?

Argentinaren som anslöt från Real Betis i somras kan vara på väg bort. Det skriver spansk press under måndagen.

Sommaren 2019 lämnade Giovani Lo Celso spanska Real Betis för spel i Tottenham på lån. Det har dock inte gått som väntat i London för spelaren. Nu skriver spansk press att 23-åringen kan vara på väg att lämna klubben efter endast sex månader.

Enligt Estadio Deportivo kan spelaren lämna redan i januari månad. Detta då spelaren inte fått den speltid han hoppats på. Lo Celso var även en spelare som den tidigare tränaren Mauricio Pochettino önskade att Spurs skulle värva. Nu har Pochettino lämnat klubben, något som gör att även Lo Celso kan ta samma beslut. Tidningen skriver nämligen att Jose Mourinho inte räknar med spelaren och att portugisen stoppar klubben från att köpa loss Lo Celso.

Det är oklart vilka klubbar som ska vara intresserade av Lo Celso. För närvarande är han utlånad från Real Betis med köpoption. En köpoption som Tottenham dock inte ser ut att vilja använda efter säsongen.

Sen ankomsten till Tottenham har det endast blivit åtta framträdanden under hösten. Detta på grund av skada. Lo Celso har inte fått någon speltid efter lagets tränarbyte.

SE ÄVEN: Arturo Vidal hotar med att lämna – United intresserade

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *