0

Uppgifter: Manchester-klubbarna drömmer om João Félix

Uppgifter: Manchester-klubbarna drömmer om João Félix

João Félix jagas av PL-klubbarna

Portugisen jagades redan den gångna sommaren av flera engelska storklubbar. Nu sägs man vilja göra ett nytt försök att värva João Félix.

Flertalet klubbar är fortfarande intresserade av att värva João Félix. Detta trots att spelaren inte fått det genombrott som Atlético Madrid hoppats på denna säsong. Det rapporterar fransk press som menar att portugisen har möjligheten att lämna La Liga inom inte allt för lång tid.

Enligt Le10Sport ska flera klubbar i Premier League vara intresserade av Félix trots en inte allt för övertygande förstasäsong på Estadio Wanda Metropolitano. Anfallaren som precis fyllt 20 år ska finnas på radarn hos både Manchester United och Manchester City, men ser en möjlig värvning som en satsning i framtiden.

De båda engelska klubbarna var redan sommaren 2019 intresserade av Félix, en spelare som man istället kan satsa på att värva in sommaren 2021 eller 2022. En flytt för Félix under sommaren 2020 ska vara utesluten då han kostade 126 miljoner euro för ett år sedan. I alla fall från Atléticos håll. United ska dock överväga att lägga ett bud på spelaren i sommar.

Det är oklart hur mycket João Félix skulle kosta att köpa loss. Det mest troliga är dock att Atlético Madrid vill ha tillbaka summan man spenderade på spelaren för att ersätta Antoine Griezmann.

SE ÄVEN: Gary Neville: “Kane passar perfekt in i Manchester United”

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *