0

Uppgifter: Lautaro Martínez överens med FC Barcelona

Uppgifter: Lautaro Martínez överens med FC Barcelona

Lautaro Martínez har under det senaste året kopplats ihop med FC Barcelona. Nu sägs anfallaren vara överens med spanjorerna om ett kontrakt.

Lautaro Martínez finns på önskelistan hos flera av Europas största fotbollsklubbar, framför allt FC Barcelona. Den spanska storklubben har under våren visat ett stort intresse för argentinaren och sagts vilja lägga stora pengar för att få till en affär. Nu kommer uppgifter om att Barca kommit överens med Martínez om ett kontrakt.

Enligt ESPN ska spelaren vara överens med Barcelona om de personliga villkoren men att det återstår för de båda klubbarna att komma överens om en affär.

ESPN skriver även att en affär ser ut att bli möjlig om Barcelona lyckas göra sig av med Philippe Coutinho i sommar. Detta efter att ha varit utlånad till Bayern München den gångna säsongen.

Martínez har tidigare haft en utköpsklausul på 110 miljoner euro, en klausul som dock gick ut den 8 juli, något som gör att Barcelona måste förhandla med Inter om en affär. Spanjorerna ska dock inte vara intresserade av att betala en summa i närheten av de 110 miljoner euro som spelaren tidigare hade i utköpsklausul.

SE ÄVEN: Presidenten: “Messi vill avsluta karriären i Barcelona”

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *