0

Uppgifter: Barcelona och City överens om Ferran Torres

Uppgifter: Barcelona och City överens om Ferran Torres

Enligt uppgifter ska FC Barcelona och Manchester City vara överens om en övergång för Ferran Torres som lämnar Premier League och återvänder till Spanien.

Något som såg ut ett rykte utan osannolikt ser nu ut att bli av. Ferran Torres ska vara väldigt nära att lämna Manchester City för spel i FC Barcelona. Det rapporterar den italienske transferexperten Fabrizio Romano under onsdagen.

Enligt Romano kommer Ferran att flyga till Barcelona under onsdagen för att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen och därefter skriva på för sin nya klubb. Barca sägs jobba hårt för att förbereda allting under kvällen för att allt ska bli klart så snabbt som möjligt.

21-årige Ferran flyttade till City från Valencia för ett och ett halvt år sedan och sedan dess har han mäktat med 43 matcher och noterats för 16 mål och fyra assist. Han har även tagit en given plats i det spanska landslaget under Luis Enrique.

Prislappen ska enligt Romano ligga på 50 miljoner euro plus 10 miljoner i potentiella bonusar, något även Goal.com uppger.

Samtidigt sägs Barcelona vilja sälja flertalet spelare för att kunna betala för sin potentiella nyförvärv. Frenkie de Jong, Coutinho, Lenglet och Umtiti sägs alla vara aktuella för en flytt antingen i vinter eller nästa sommar för att kunna finansiera den nya värvningen.

Barcelona ligger för närvarande på sjunde plats i La Liga med 28 poäng på 18 matcher.

SE ÄVEN: Uppgifter: Real Madrid sänker prislappen för Eden Hazard

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *