0

Uppgifter: Atlético Madrid intresserade av Mario Götze

Uppgifter: Atlético Madrid intresserade av Mario Götze

Sedan tidigare står det klart att Mario Götze inte kommer fortsätta i Borussia Dortmund nästa säsong. Nu kopplas tysken ihop med en flytt till Atlético Madrid.

Mario Götze får inget förlängt kontrakt med Borussia Dortmund. Den nuvarande överenskommelsen går ut efter säsongen och nu kopplas 28-åringen ihop med flera klubbar som kan bli spelarens nästa destination. Tidigare har det pratats om Milan, Roma, Lazio, Sevilla och Bayer Leverkusen. Nu har dock ett nytt namn dykt upp i jakten på Götze.

Enligt den tyska tidningen BILD ska Atlético Madrid ha gett sig in i jakten på spelaren. Tidningen skriver att Atlético vill förstärka med den tyske VM-hjälten och då man har en liten budget att röra sig med kan en signering av Götze passa bra. Vidare menar BILD att lönekravet från Götze kommer bli ett problem för den spanska huvudstadsklubben. Spelaren tjänar för närvarande 10 miljoner euro per säsong. Atlético Madrid ska endast vara villiga att betala 2 miljoner euro efter coronapandemin, något som försvårar en affär avsevärt.

SE ÄVEN: Uppgifter: Emil Forsberg ser ut att lämna RB Leipzig

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *