0

Uppgifter: Barcelona kan ersätta Luis Suárez med Jesús

Uppgifter Barcelona kan ersätta Luis Suárez med Jesus

Det är endast en tidsfråga innan FC Barcelona bryter kontraktet med Luis Suárez. Nu sägs Gabriel Jesús vara en av ersättarna som spanjorerna kan hämta in under sommarens transferfönster.

Det är en väldigt turbulent sommar för FC Barcelona. Spanjorerna åkte ur Champions League med dunder och brak efter 2-8 mot FC Bayern Munchen, bytt tränare samt att man meddelat flera spelare att de får leta efter en ny klubb till hösten. Under tisdagskvällen kom även bomben att Lionel Messi vill lämna klubben efter 16 år.

Luis Suárez är den som gått ut offentligt och kritiserat Barcelona för hur klubbledningen agerar i tumultet och höjer rösten mot klubbledningen och menar att de inte visat respekt om spelaren som har ett år kvar på kontraktet.

Nu kommer uppgifter om att klubbledningen pekar ut en ersättare till Suárez som inte finns med i Ronald Koemans planer till nästa säsong. Enligt brasilianska Globoesporte ska spanjorerna har riktat blickarna mot Manchester City och Gabriel Jesus. Brassen har kontrakt med The Citizens till och med sommaren 2023 och vid 23 års ålder har han precis avslutat sin bästa säsong i Premier League, med 14 mål på 2028 minuter.

Det är oklart hur mycket FC Barcelona ska vara beredda att betala för Jesús.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal erbjuder Bellerín till PSG

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *