0

Uppgifter: Atlético Madrid försöker på nytt för Lacazette

Uppgifter: Atlético Madrid försöker på nytt för Lacazette

Lacazette till Atlético Madrid?

Anfallaren är på nytt en av de spelare som Atlético Madrid vill värva. Nu vill spanjorerna hämta in Lacazette för att ersätta Diego Costa.

Alexandre Lacazette finns på nytt på Atlético Madrids önskelista. Fransmannen var endast detaljer från en flytt till den spanska huvudstaden under sommaren 2017. Då stoppade dock ett transferbud flytten som var värd 65 miljoner euro. Något som bekräftades av Lyon ett par månader efter transferfönstret stängt. Nu vill Atlético göra ett nytt försök att knyta till sig Lacazette. Detta för att ersätta Diego Costa som ser ut att lämna efter säsongen.

Enligt Diario AS ska Atlético Madrid vara inte efter en anfallsparter till João Félix och Álvaro Morata. Tidningen skriver att Los Colchoneros är intresserade av att hämta in Lacazette vars kontrakt med Arsenal sträcker sig till och med sommaren 2022. Arsenal sägs överväga en försäljning av fransmannen i sommar om man inte lyckats ta sig till Champions League.

Denna säsong har det blivit 9 mål på 26 matcher hos Gunners. Långt ifrån de siffror han presterade i Ligue 1 där det blev 37 mål på 43 matcher.

SE ÄVEN: Bekräftar: Solskjaer öppnar för att Ighalo stannar i sommar

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *