0

Uppgifter: Inga erbjudanden har kommit in till Sergio Ramos

Uppgifter: Inga erbjudanden har kommit in till Sergio Ramos

Det mesta tyder på att Sergio Ramos inte kommer förlänga kontraktet med Real Madrid vilket innebär att han kan lämna gratis efter säsongen. Nu kommer uppgifter om att spelaren dock inte ska ha några erbjudanden att ta ställning till.

Sergio Ramos har precis genomgått en operation vilket gör att ha blir borta under en stor del av vårsäsongen. Samtidigt sitter spanjoren på ett utgående kontrakt med Real Madrid vilket gör att han kan lämna gratis efter säsongen. Förhandlingarna om ett nytt kontrakt mellan de båda parterna står för tillfället helt stilla och flera medier i Spanien rapporterar om att det inte blir någon fortsättning för Ramos hos marängerna.

Nu rapporterar spanska Diario SPORT att Ramos inte har några bud att ta ställning till för tillfället. Enligt tidningen ska det sista budet på spelaren ha kommit under sommaren 2015 då Manchester United visade intresse. Med drygt fem månader kvar till sommarens EM-slutspel och ett utgående kontrakt är det oklart var spelaren kommer att spendera höstsäsongen då det mesta tyder på att det inte blir någon fortsättning i Real Madrid.

Sergio Ramos har spelat i Real Madrid sedan sommaren 2005.

SE ÄVEN: Bekräftar: Bayern München värvar Dayot Upamecano

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *