0

Hazard kopplas ihop med Newcastle – ”Skulle älska att spela för Howie”

Hazard kopplas ihop med Newcastle - "Skulle älska att spela för Howie"

Eden Hazard ryktas kunna lämna Real Madrid. Nu säger Jack Wilshere att han tror att belgaren skulle passa bra in i Newcastle United.
– Jag tror att Eden skulle älska att spela för en tränare som Eddie Howe, säger den tidigare Arsenal-spelaren enligt Talksport.

Skadeproblemen fortsätter för Eden Hazard i Real Madrid och när belgaren väl för spela har han lämnat mycket att önska. Situationen har gjort att den spanska huvudstadsklubben överväger att sälja belgaren om ett tillräckligt bra bud kommer nästa sommar.

Jack Wilshere spelade under Eddie Howie i Bornemouth. Nu säger den tidigare Arsenal-spelaren att han tror Hazard skulle älska att spela under Howe som nu tagit över Newcastle United.

– Eden Hazard är på en helt annan nivå, men jag tror att Eden skulle älska att spela för en tränare som Eddie Howe. Han är en sådan tränare som man vill spela för, säger Wilshere till Talksport och fortsätter:

– Jag arbetade med honom i en klubb som är ganska lik Newcastle – inte storleksmässigt, men vad gäller spelare. Newcastle har fått in ett par tidigare Bournemouth-spelare och Eddie är bra på att få ut det bästa av alla spelare.

Hazard har kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2024.

SE ÄVEN: Uppgifter: Jordan Larsson kan hamna i Premier League

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *