0

Real Madrid tvekar om Marco Asensios framtid

Real Madrid tvekar om Marco Asensios framtid

Marco Asensio har fortfarande inte hittat tillbaka till den fina form han hade innan skadeproblemen kom. Nu uppger spansk press att Real Madrid överväger att antingen förlänga med spelaren, eller sälja honom.

Under de senaste sex åren har Marco Asensio, 25, varit med och slagits om en startplats i Real Madrid. Mallorca-sonen har dock inte lyckats och det har inte blivit lättare då han dragits med skadeproblem. Nu sitter spelaren på ett kontrakt som han efter säsongen kommer ha endast ett år kvar på och hans framtid i Real Madrid är långt ifrån säker.

Enligt tidningen Diario SPORT ska Real Madrid överväga om man ska förlänga med spelaren eller öppna för att sälja honom antingen i vinter eller nästa sommar. Detta om man får in ett bud på mellan 40 och 50 miljoner euro.

Spelaren sitter för närvarande på en lön på 4,5 miljoner euro netto per säsong och kan vid ett nytt kontrakt be om en lönehöjning.

Det är oklart vilka klubbar som skulle vara intresserade av Asensio som dalat i värde från tidigare 90 miljoner euro till endast 35 miljoner.

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *