0

Real Madrid siktar in sig på Miralem Pjanic

Real Madrid siktar in sig på Miralem Pjanic

Pjanic till Real Madrid?

Bosniern har vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt till Real Madrid. Nu vill den spanska huvudstadsklubben lägga in en högre växel för att få till en övergång.

Miralem Pjanic har ända sedan tiden i Lyon kopplats ihop med en flytt till Real Madrid. Istället blev det en flytt till Serie A där han spelat i både AS Roma och Juventus men Pjanic har aldrig stängt dörren för en flytt till Estadio Santiago Bernabéu. Nu kan en övergång komma att bli av, detta då Real Madrid förbereder ett storbud för att köpa loss bosniern.

Spansk press skriver nämligen att Real Madrid är väldigt benägna att göra ett nytt försök och förbereder ett bud på 745 miljoner kronor för att få till en affär. Man sägs dock ha flera namn på önskelistan som går före mittfältaren.

Det är den spanska tidningen Diario AS som skriver om marängernas intention men att man först kommer att försöka värva Paul Pogba eller Christian Eriksen innan man presenterar ett bud på Pjanic för Juventus. En affär med Pogba ser ut att vara väldigt svår då 26-åringen har en väldigt hög prislapp samtidigt som Manchester United inte är benägna att sälja sin franske storstjärna.

Miralem Pjanic har kontrakt med Juventus till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Arsenal i kontrakt om att värva Donnarumma

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *