0

Uppgifter: Barcelona vill anställa Arsene Wenger – får nobben

Uppgifter: Barcelona vill anställa Arsene Wenger - får nobben

FC Barcelona sägs inte vara säkra på att fortsätta med Quique Setién till nästa säsong. Nu sägs man vilja anställa Arsene Wenger – som ger klubben nobben.

FC Barcelona har inte haft någon lätt vår. Klubben må vara vidare till kvartsfinal i Champions League men i La Liga tappade man en stor ledning till Real Madrid samtidigt som man blev utslagna ur Copa del Rey. Quique Setién ersatte Ernesto Valverde på tränarposten i vintras men Setién har inte övertygat publiken på Camp Nou. Nu sägs man vara på jakt efter en ny tränare att ta över tränarposten om laget inte vinner Champions League.

Nu rapporterar Le10sport att Barca ska ha kontaktat Arsene Wenger för att erbjuda honom tränarposten i klubben till hösten. Fransmannen har inte haft ett tränarjobb sedan sommaren 2018 och ett erbjudande av Barca skulle kunna ta honom tillbaka till fotbollens finrum. Enligt samma tidning ska Wenger dock ha nobbat erbjudandet för spanjorerna. Detta efter att de båda parterna ska ha fört konversationer om ett kontrakt.

Tidigare har även tränare som Mauricio Pochettino och Laurent Blanc kopplats ihop med Barcelona. Även Xavi Hernández finns på önskelistan. Den tidigare Barcelona-mittfältaren vill dock vänta till 2021 då han för närvarande tränar Al-Sadd i den qatariska ligan.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal fortsatt intresserade av Danilo

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *