0

Uppgifter: Barcelona närmar sig värvning av Memphis Depay

Uppgifter: Barcelona närmar sig värvning av Memphis Depay

Ronald Koeman har fått fria tyglar för att förstärka FC Barcelonas trupp under hösten. Nu sägs man vara nära en värvning av Memphis Depay.

Efter den första titellösa säsongen för Barcelona på över ett decennium spänner man nu de ekonomiska musklerna för att förstärka truppen samtidigt som Ronald Koeman tagit över tränarposten. Koeman kommer närmast från jobbet som förbundskapten för Nederländerna, något som gör att han nu vill se flera av sina landsmän på Camp Nou till hösten. Memphis Depay är det namn det pratats mest om och nu skriver spansk press att Barcelona har lagt i en högre växel för att värva stjärnan.

Enligt Mundo Deportivo ska Koeman under tisdagsmorgonen ha bestämt sig för att pressa extra för att få till en värvning av Depay så snart som möjligt. Lyon kräver 30 miljoner euro för att släppa sin holländska stjärna och Barcelona sägs inte dröja speciellt länge för att presentera ett bud för att tillfredsställa tränarens önskningar.

Lautaro Martínez är fortfarande förstavalet för den spanska storklubben men då det ser väldigt svårt ut att få till en värvning av argentinaren avancerar man nu för att istället hämta in Depay.

Barcelona sägs vara öppna för att inkludera Samuel Umtiti i en affär.

SE ÄVEN: Officiellt: Donny van de Beek klar för Manchester United

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *