0

Leo Messi avslöjar: ”Ville lämna Barcelona”

Leo Messi avslöjar: "Ville lämna Barcelona"

Messi kunde lämnat Barcelona

Säger i en intervju med spansk radio att han tänkte lämna Barcelona 2013. Detta efter att ha blivit dömt för skattebrott.

Lionel Messi har ofta setts som en ”one club man” och argentinaren aldrig skulle lämna Barcelona för någon annan klubb, i alla fall i Europa. Nu öppnar sig superstjärnan och säger att han hade tankar på att lämna Camp Nou sommaren 2013. Detta efter att ha fått 21 månaders fängelse samt 2 miljoner euro i böter för skattebrott.

– Om jag ska vara ärlig så tänkte jag på att lämna. Det var inte på grund av Barcelona utan jag ville lämna Spanien, jag kände mig väldigt dåligt behandlad och ville inte stanna här längre, säger argentinaren till den Barcelonbaserade radiostationen RAC1.

”Hade inga officiella bud”

Det blev dock aldrig riktigt seriöst med att lämna Spanien för spel i någon annan liga. Detta då det inte kom in några konkreta bud att ta ställning till.

– Jag hade dörren öppen för många klubbar men jag fick aldrig något bud då alla visste att jag egentligen ville stanna. Det hela gick steget längre än mina känslor för Barcelona, säger Messi.

Argentinaren har tidigare kopplats ihop med bland annat Manchester City och Paris Saint-Germain. Hans kontrakt med Barcelona sträcker sig till och med sommaren 2021. Från Spanien kommer dock rapporter om att Messi håller på att förhandla om ett nytt kontrakt med klubben.

SE ÄVEN: Ricardo Rodríguez öppnar för att lämna AC Milan

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *