0

Coutinho öppnar för flytt i sommar

Coutinho öppnar för flytt i sommar

Coutinho kan lämna Barcelona i sommar

Brassen som fick utstå busvisslingar under Barcelonas match säger att han vill spela med Neymar.

Philippe Coutinho har inte haft det lätt under sin tid i Barcelona. Efter att ha varit den stora stjärnan i Liverpool flyttade brassen till Camp Nou i januari 2018 men i Spanien har det inte gått som spelaren tänkt sig. Efter att ha gjort mål i Champions League mot Manchester United gjorde spelaren en målgest där han täckte för öronen för att signalera att han inte bryr sig om publikens kritik. Hemmamatchen därpå busvisslade stora delar av arenan när spelarens namn kom upp och nu säger storstjärnan att han kan lämna La Liga i sommar.

I en intervju med den brasilianska kommentatorn Ale Oliveira säger nu Coutinho att han vill spela med sin vän Neymar, någon han inte gjort i klubblaget tidigare.

– Att spela med Neymar, som jag tidigare sagt, är en stor ära då han är en otrolig spelare. Vi har spelat mycket tillsammans i landslaget och att se vilken spelare han utvecklats till är otroligt. Att spela vid hans sida är alltid en ära och jag har ännu inte fått chansen att göra det i ett klubblag ännu. Det skulle vara grymt om jag kunde spela vid hans sida igen.

SE ÄVEN: Alberto Moreno till Barcelona i sommar?

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *