0

Bekräftar: ”Förhandlar med Arsenal om flytt”

Bekräftar: "Förhandlar med Arsenal om flytt"

Thomas Partey till Arsenal?

Mittfältaren som slagit igenom i Atlético Madrid har länge kopplats ihop med Arsenal. Nu ska ha spelarens pappa Jakob Partey bekräftat förhandlingar.

Thomas Partey har denna säsong tagit en cementerad startplats i Diego Pablo Simeones elva i Atlético Madrid. Ghananen har växt ut till en av lagets viktigaste spelare, något som gjort att han kopplats ihop med en flytt till Premier League.

Thomas har själv tidigare uttalat sin önskan att spela på de brittiska öarna. Efter att det i förra veckan pratades om att Arsenal visat intresse för spelaren ska nu spelarens pappa Jakob Partey uttalat sig och bekräftat Gunners intresse. Detta enligt Daily Mirror som refererar till GhanaWeb.

– Jag ringde min son efter att ha hört ryktena och han sa att ryktena är sanna. Han berättade för mig att de för samtal om honom med Arsenal. Allt hänger på erbjudandet som Atlético får. Om han går till Arsenal är det bra, Arsenal har supportrar i Ghana (Thomas och Jacobs hemland). Jag skulle bli glad om han beslutar sig för att gå till Arsenal, säger Jacob Partey.

Inget är dock klart än.

– Det som de diskuterar nu är om Atlético kommer släppa honom, säger han.

Thomas Partey har kontrakt med Atlético Madrid till och med sommaren 2023. Han har en utköpsklausul på 50 miljoner euro.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester-klubbarna drömmer om João Félix

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *